Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012
Випуск 1 (15)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 91.
назад
1
2
3
4
...
10
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2012
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів
Чаговець, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Чаговець, В. В.
;
Обозна, М. В.
2012
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу
Горальчук, А. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Пивоваров, П. П.
2012
Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Архіпов, О. С.
;
Руда, Л. В.
2012
Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Щербакова, Т. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Сефіханова, К. А.
2012
Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Коваленко, С. М.
2012
Плодово-ягідні системи як основа для соусів
Кравченко, М. Ф.
;
Антоненко, А. В.
;
Михайлик, В. С.
2012
Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій
Кравченко, М. Ф.
;
Демічковська, М. П.
2012
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів
Кравченко, М. Ф.
;
Криворучко, М. Ю.
;
Поп, Т. М.
2012
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем
Котляр, О. В.
;
Клапцов, Є. О.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси
Артеменко, В. С.
;
Горбань, О. В.
;
Горбань, В. Г.
;
Малафаєв, М. Т.
Просмотр
Автор
5
Головко, М. П.
4
Дубініна, А. А.
4
Одарченко, Д. М.
3
Гавриш, А. В.
3
Дейниченко, Г. В.
3
Кравченко, М. Ф.
3
Крутовий, Ж. А.
3
Погожих, М. І.
3
Сафонова, О. М.
3
Сорокіна, С. В.
.
дальше >
Тема
4
математичне моделювання
4
напівфабрикати
4
харчові продукти
3
БАР
3
рослинна сировина
2
бісквітні напівфабрикати
2
важкі метали
2
виноградні вичавки
2
волоський горіх
2
заклади ресторанного господарства
.
дальше >
по дате выпуска
91
2012
Has File(s)
91
true