Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Title: Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини
Authors: Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Коваленко, С. М.
Keywords: гідролізат колагеновмісної сировини;безпечність колагенового гідролізату
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коваленко В. О., Чернова Л. О., Коваленко С. М. Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 27-33.
Abstract: Визначено хімічний склад та мікробіологічні показники гідролізату колагеновмісної сировини, ферментованої колагеназою. Досліджено мікробіологічні показники безпечності колагенового гідролізату та їх зміни в процесі зберігання його в замороженому стані.
Chemical composition and microbiological indicators of collagen raw materials fermented by collagenase were determined. Microbiological indicators of safety of collagen hydrolyzate and their change in the process of storage in frozen state were investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4618
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_6.pdf172.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.