Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 91 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктівЧаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.; Чаговець, В. В.; Обозна, М. В.
2012Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Пивоваров, П. П.
2012Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Руда, Л. В.
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2012Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировиниКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Коваленко, С. М.
2012Плодово-ягідні системи як основа для соусівКравченко, М. Ф.; Антоненко, А. В.; Михайлик, В. С.
2012Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композиційКравченко, М. Ф.; Демічковська, М. П.
2012Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробівКравченко, М. Ф.; Криворучко, М. Ю.; Поп, Т. М.
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, О. В.; Клапцов, Є. О.; Горальчук, А. Б.
2012Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Горбань, В. Г.; Малафаєв, М. Т.