Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9072
Название: Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом
Авторы: Михайлов, В. М.
Чуйко, А. М.
Ключевые слова: асортимент товарів;класифікація товарів
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Чуйко А. М. Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 327-333.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто аналіз існуючих поглядів на ієрархічну структуру класифікації товарів, формування їх асортименту, можливість управління асортиментним складом будь-якої товарної категорії та запропоновано найбільш раціональні класифікаційні ознаки, за якими товари можуть бути угруповані для більш чіткого розуміння їх спрямованості та управління відповідним асортиментом.
The analysis of existent looks is considered on a hierarchical structure classifications of commodities, forming of their assortment, possibility of management by assort mentcomposition of any commodity category and more rational classifications signs on which commodities can be grouped for more clear understanding of their orientation and management by the proper assortment are offered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9072
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_51.pdf680.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.