Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.date.accessioned2022-10-16T16:02:34Z-
dc.date.available2022-10-16T16:02:34Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Чуйко А. М. Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 327-333.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9072-
dc.description.abstractРозглянуто аналіз існуючих поглядів на ієрархічну структуру класифікації товарів, формування їх асортименту, можливість управління асортиментним складом будь-якої товарної категорії та запропоновано найбільш раціональні класифікаційні ознаки, за якими товари можуть бути угруповані для більш чіткого розуміння їх спрямованості та управління відповідним асортиментом.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of existent looks is considered on a hierarchical structure classifications of commodities, forming of their assortment, possibility of management by assort mentcomposition of any commodity category and more rational classifications signs on which commodities can be grouped for more clear understanding of their orientation and management by the proper assortment are offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectасортимент товарівuk_UA
dc.subjectкласифікація товарівuk_UA
dc.titleАналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_51.pdf680.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.