Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Назва: До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій
Автори: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Ключові слова: ультразвукова обробка;водно-жирові суміші
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей.
The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_46.pdf754.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.