Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Назва: | До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій |
Автори: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. |
Ключові слова: | ультразвукова обробка;водно-жирові суміші |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей. The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_46.pdf | 754.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.