Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Название: До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій
Авторы: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Ключевые слова: ультразвукова обробка;водно-жирові суміші
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей.
The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_46.pdf754.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.