Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063
Название: | До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій |
Авторы: | Постнов, Г. М. Червоний, В. М. |
Ключевые слова: | ультразвукова обробка;водно-жирові суміші |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей. The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_46.pdf | 754.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.