Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2022-10-16T12:36:13Z-
dc.date.available2022-10-16T12:36:13Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063-
dc.description.abstractРозглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей.uk_UA
dc.description.abstractThe authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectультразвукова обробкаuk_UA
dc.subjectводно-жирові сумішіuk_UA
dc.titleДо питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_46.pdf754.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.