Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9063
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T12:36:13Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T12:36:13Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 296-304. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9063 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему визначення ультразвукової обробки водно-жирових сумішей. | uk_UA |
dc.description.abstract | The authors is considered problem of the determination of rational time of the ultrasonic processing emulsion. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ультразвукова обробка | uk_UA |
dc.subject | водно-жирові суміші | uk_UA |
dc.title | До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_46.pdf | 754.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.