Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Назва: Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
Автори: Григоренко, О. М.
Ключові слова: харчування студентів;одноденний раціон харчування студента
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Григоренко О. М. Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 210-218.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано фактичний раціон харчування студентів у ВНЗ України та оцінено його адекватність добовим потребам студента в енергії та харчових речовинах. Установлені причини, що призводять до розбалансованості харчування сучасних студентів. Визначено етапи, розроблено модель формування раціонів харчування студентів. Запропоновано одноденний раціон харчування студента.
Actual diet of the students from higher educational establishments in Ukraine is analyzed, its adequacy to students' daily needs in energy and nutritive is evaluated. Reasons leading to misbalance of modern students' nutrition are deter mined. The stages are defined, and model for the formation of students' diets is worked out. Daily diet of a student's nutrition is suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_33.pdf890.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.