Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, О. М.-
dc.date.accessioned2022-10-15T18:57:58Z-
dc.date.available2022-10-15T18:57:58Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГригоренко О. М. Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 210-218.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031-
dc.description.abstractПроаналізовано фактичний раціон харчування студентів у ВНЗ України та оцінено його адекватність добовим потребам студента в енергії та харчових речовинах. Установлені причини, що призводять до розбалансованості харчування сучасних студентів. Визначено етапи, розроблено модель формування раціонів харчування студентів. Запропоновано одноденний раціон харчування студента.uk_UA
dc.description.abstractActual diet of the students from higher educational establishments in Ukraine is analyzed, its adequacy to students' daily needs in energy and nutritive is evaluated. Reasons leading to misbalance of modern students' nutrition are deter mined. The stages are defined, and model for the formation of students' diets is worked out. Daily diet of a student's nutrition is suggested.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчування студентівuk_UA
dc.subjectодноденний раціон харчування студентаuk_UA
dc.titleНаукові підходи до формування раціонів харчування студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_33.pdf890.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.