Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Название: Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
Авторы: Григоренко, О. М.
Ключевые слова: харчування студентів;одноденний раціон харчування студента
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Григоренко О. М. Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 210-218.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано фактичний раціон харчування студентів у ВНЗ України та оцінено його адекватність добовим потребам студента в енергії та харчових речовинах. Установлені причини, що призводять до розбалансованості харчування сучасних студентів. Визначено етапи, розроблено модель формування раціонів харчування студентів. Запропоновано одноденний раціон харчування студента.
Actual diet of the students from higher educational establishments in Ukraine is analyzed, its adequacy to students' daily needs in energy and nutritive is evaluated. Reasons leading to misbalance of modern students' nutrition are deter mined. The stages are defined, and model for the formation of students' diets is worked out. Daily diet of a student's nutrition is suggested.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9031
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_33.pdf890.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.