Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9029
Назва: | Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха |
Автори: | Тюрікова, І. С. Рибак, Г. М. Плахотін, В. Я. |
Ключові слова: | волоський горіх;зберігання;екстракти з волоського горіха |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Тюрікова І. С., Рибак Г. М., Плахотін В. Я. Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 198-204. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання щодо розробки технології виробництва екстрактiв з плодів волоського горіха молочної стадії стиглості. Представлено результати фізико-хімічних та біологічних досліджень горіхових екстрактів, отриманих із плодів Полтавського та Сумського регіонів, та їхніх змін у процесі зберігання. The issue of working out of the "know-how" of an extract from fruits of a wal nut of a dairy maturity is considered. Results of physical and chemical and biological researches of the nut extracts received from fruits of the Poltava and Sumy regions, and also their changes in storage process are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9029 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_31.pdf | 626.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.