Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9029
Title: Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха
Authors: Тюрікова, І. С.
Рибак, Г. М.
Плахотін, В. Я.
Keywords: волоський горіх;зберігання;екстракти з волоського горіха
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Тюрікова І. С., Рибак Г. М., Плахотін В. Я. Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 198-204.
Abstract: Розглянуто питання щодо розробки технології виробництва екстрактiв з плодів волоського горіха молочної стадії стиглості. Представлено результати фізико-хімічних та біологічних досліджень горіхових екстрактів, отриманих із плодів Полтавського та Сумського регіонів, та їхніх змін у процесі зберігання.
The issue of working out of the "know-how" of an extract from fruits of a wal nut of a dairy maturity is considered. Results of physical and chemical and biological researches of the nut extracts received from fruits of the Poltava and Sumy regions, and also their changes in storage process are presented.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9029
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_31.pdf626.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.