Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9029
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТюрікова, І. С.-
dc.contributor.authorРибак, Г. М.-
dc.contributor.authorПлахотін, В. Я.-
dc.date.accessioned2022-10-15T18:39:48Z-
dc.date.available2022-10-15T18:39:48Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТюрікова І. С., Рибак Г. М., Плахотін В. Я. Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 198-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9029-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо розробки технології виробництва екстрактiв з плодів волоського горіха молочної стадії стиглості. Представлено результати фізико-хімічних та біологічних досліджень горіхових екстрактів, отриманих із плодів Полтавського та Сумського регіонів, та їхніх змін у процесі зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe issue of working out of the "know-how" of an extract from fruits of a wal nut of a dairy maturity is considered. Results of physical and chemical and biological researches of the nut extracts received from fruits of the Poltava and Sumy regions, and also their changes in storage process are presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectволоський горіхuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectекстракти з волоського горіхаuk_UA
dc.titleНаукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіхаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_31.pdf626.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.