Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Назва: Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
Автори: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Ключові слова: еламін;зефір;структуроутворювачі;піноздатність білка
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 136-143.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру в якості структуроутворювача. Наведено результати досліджень піностійкості, піноздатності білка с.-г. птиці з харчовою добавкою та обрано раціональний діапазон концентрацій.
The perspective of using elamine for marsh-mallow production as a struc tural component part were examined. The research results of foaming capability and foaming capacity of poultry protein with food additives were given. The rational concentrational range was chosen.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_22.pdf735.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.