Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T16:26:02Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T16:26:02Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 136-143. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру в якості структуроутворювача. Наведено результати досліджень піностійкості, піноздатності білка с.-г. птиці з харчовою добавкою та обрано раціональний діапазон концентрацій. | uk_UA |
dc.description.abstract | The perspective of using elamine for marsh-mallow production as a struc tural component part were examined. The research results of foaming capability and foaming capacity of poultry protein with food additives were given. The rational concentrational range was chosen. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | зефір | uk_UA |
dc.subject | структуроутворювачі | uk_UA |
dc.subject | піноздатність білка | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_22.pdf | 735.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.