Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-10-15T16:26:02Z-
dc.date.available2022-10-15T16:26:02Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Білецька Я. О. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 136-143.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру в якості структуроутворювача. Наведено результати досліджень піностійкості, піноздатності білка с.-г. птиці з харчовою добавкою та обрано раціональний діапазон концентрацій.uk_UA
dc.description.abstractThe perspective of using elamine for marsh-mallow production as a struc tural component part were examined. The research results of foaming capability and foaming capacity of poultry protein with food additives were given. The rational concentrational range was chosen.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectзефірuk_UA
dc.subjectструктуроутворювачіuk_UA
dc.subjectпіноздатність білкаuk_UA
dc.titleПерспективи використання еламіну під час виробництва зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_22.pdf735.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.