Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Название: Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
Авторы: Дюкарева, Г. І.
Білецька, Я. О.
Ключевые слова: еламін;зефір;структуроутворювачі;піноздатність білка
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 136-143.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру в якості структуроутворювача. Наведено результати досліджень піностійкості, піноздатності білка с.-г. птиці з харчовою добавкою та обрано раціональний діапазон концентрацій.
The perspective of using elamine for marsh-mallow production as a struc tural component part were examined. The research results of foaming capability and foaming capacity of poultry protein with food additives were given. The rational concentrational range was chosen.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9017
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_22.pdf735.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.