Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9013
Назва: | Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів |
Автори: | Мурликіна, Н. В. Янчева, М. О. |
Ключові слова: | технології м'ясних продуктів;емульгатори;ринок харчових емульгаторів |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 128-135. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано сучасний ринок харчових емульгаторів гліцеридної природи і розглянуто перспективи їх застосування в технологіях м'ясних продуктів. Експериментально доведено доцільність застосування одержаного нового емульгатора масляної фази з підвищеним вмістом моно- і діацилгліцеринів у цих технологіях. In the article the modern market of food emulsifiers of glyceride nature is analysed and the perspectives of their application in the technologies of meat products are considered. The reasonability of application of the new emulsifier oil phase with the increased content of mono- and diacylglycerines in these technologies was experimentally proved. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9013 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_21.pdf | 973.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.