Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9013
Название: | Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів |
Авторы: | Мурликіна, Н. В. Янчева, М. О. |
Ключевые слова: | технології м'ясних продуктів;емульгатори;ринок харчових емульгаторів |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 128-135. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано сучасний ринок харчових емульгаторів гліцеридної природи і розглянуто перспективи їх застосування в технологіях м'ясних продуктів. Експериментально доведено доцільність застосування одержаного нового емульгатора масляної фази з підвищеним вмістом моно- і діацилгліцеринів у цих технологіях. In the article the modern market of food emulsifiers of glyceride nature is analysed and the perspectives of their application in the technologies of meat products are considered. The reasonability of application of the new emulsifier oil phase with the increased content of mono- and diacylglycerines in these technologies was experimentally proved. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9013 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_21.pdf | 973.61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.