Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.date.accessioned2022-10-15T16:00:09Z-
dc.date.available2022-10-15T16:00:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Янчева М. О. Перспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 128-135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9013-
dc.description.abstractПроаналізовано сучасний ринок харчових емульгаторів гліцеридної природи і розглянуто перспективи їх застосування в технологіях м'ясних продуктів. Експериментально доведено доцільність застосування одержаного нового емульгатора масляної фази з підвищеним вмістом моно- і діацилгліцеринів у цих технологіях.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the modern market of food emulsifiers of glyceride nature is analysed and the perspectives of their application in the technologies of meat products are considered. The reasonability of application of the new emulsifier oil phase with the increased content of mono- and diacylglycerines in these technologies was experimentally proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнології м'ясних продуктівuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectринок харчових емульгаторівuk_UA
dc.titleПерспективи застосування емульгаторів гліцеридної природи в технологіях м’ясних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_21.pdf973.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.