Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Назва: Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу
Автори: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Тимчук, С. М.
Ключові слова: олія;функціональні продукти;жирові продукти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Федак Н. В., Діхтярь А. М., Тимчук С. М. Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 114-120.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто ассортимент жирових продуктів, що представлені на нашому ринку, перспективи використання соняшникової олії високоолеїнового типу в харчовій промисловості, а також у виробництві функціональних продуктів харчування.
The assortment of the fat products which are demonstration on our market, perspective of using oil in the food industry and production of functional product nutrition are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_19.pdf695.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.