Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Тимчук, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T15:10:22Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T15:10:22Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Федак Н. В., Діхтярь А. М., Тимчук С. М. Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 114-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто ассортимент жирових продуктів, що представлені на нашому ринку, перспективи використання соняшникової олії високоолеїнового типу в харчовій промисловості, а також у виробництві функціональних продуктів харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The assortment of the fat products which are demonstration on our market, perspective of using oil in the food industry and production of functional product nutrition are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | жирові продукти | uk_UA |
dc.title | Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_19.pdf | 695.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.