Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Название: Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу
Авторы: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Тимчук, С. М.
Ключевые слова: олія;функціональні продукти;жирові продукти
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Федак Н. В., Діхтярь А. М., Тимчук С. М. Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 114-120.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто ассортимент жирових продуктів, що представлені на нашому ринку, перспективи використання соняшникової олії високоолеїнового типу в харчовій промисловості, а також у виробництві функціональних продуктів харчування.
The assortment of the fat products which are demonstration on our market, perspective of using oil in the food industry and production of functional product nutrition are considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8995
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_19.pdf695.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.