Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 71 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарєва, Т. А.
2011Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридамиЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.
2011Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Трощій, Т. В.
2011Визначення профілю рефлектора теплотехнічної установки, яка має додаткову відбивальну поверхнюПлевако, В. П.; Куценко, В. А.; Педорич, І. П.
2011Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камериПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С.
2011Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі ХарковаШеломієнко, Н. В.; Рикова, О. І.
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.
2011Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертівОдарченко, М. С.; Сподар, К. В.
2011Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниціБачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А.