Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783
Title: Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами
Authors: Черно, Н. К.
Озоліна, С. О.
Капустян, А. І.
Keywords: хітозан;ІПЕК;поліаніонні полісахариди;біополімери
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 65-71.
Abstract: Показано, що поєднання хітозану з природними поліаніонними полісахаридами супроводжується утворенням ІПЕК. Доведено, що в формуванні комплексів провідна роль належить електростатичній взаємодії між біополімерами.
Shown that the combination of chitosan with natural polyanionic polysaccharides is accompanied by IPEC. Proved that the formation of complexes leading role belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5783
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_13.pdf204.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.