Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8684
Назва: Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом
Автори: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Пивоваров, П.П.
Ключові слова: іони кальцію;адсорбція іонів;молоко;кальцієвмісні солі
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П.П. Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 58-63.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження впливу технологічних факторів (концентрація та джерело іонів кальцію, концентрація сорбенту, площа сорбції, температура) на процес адсорбції іонів кальцію сорбентом на основі альгінату натрію із розчинів кальцієвмісних солей. Установлено найоптимальніші параметри проведення процесу.
There are resalts of researches of influence technological factors (concen tration and source of calcium ions, concentration of sorbent, area sorption, tem perature) to process absorption calcium ions of sorbent on the basis of Na alginate from solution salts with calcium in this article. Most optimal parameters of process were established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8684
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_10.pdf603.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.