Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлотнікова, Р. В.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПивоваров, П.П.-
dc.date.accessioned2022-10-13T19:10:19Z-
dc.date.available2022-10-13T19:10:19Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПлотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П.П. Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 58-63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8684-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження впливу технологічних факторів (концентрація та джерело іонів кальцію, концентрація сорбенту, площа сорбції, температура) на процес адсорбції іонів кальцію сорбентом на основі альгінату натрію із розчинів кальцієвмісних солей. Установлено найоптимальніші параметри проведення процесу.uk_UA
dc.description.abstractThere are resalts of researches of influence technological factors (concen tration and source of calcium ions, concentration of sorbent, area sorption, tem perature) to process absorption calcium ions of sorbent on the basis of Na alginate from solution salts with calcium in this article. Most optimal parameters of process were established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectіони кальціюuk_UA
dc.subjectадсорбція іонівuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectкальцієвмісні соліuk_UA
dc.titleДослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_10.pdf603.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.