Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8684
Название: Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом
Авторы: Плотнікова, Р. В.
Гринченко, Н. Г.
Пивоваров, П.П.
Ключевые слова: іони кальцію;адсорбція іонів;молоко;кальцієвмісні солі
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П.П. Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 58-63.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження впливу технологічних факторів (концентрація та джерело іонів кальцію, концентрація сорбенту, площа сорбції, температура) на процес адсорбції іонів кальцію сорбентом на основі альгінату натрію із розчинів кальцієвмісних солей. Установлено найоптимальніші параметри проведення процесу.
There are resalts of researches of influence technological factors (concen tration and source of calcium ions, concentration of sorbent, area sorption, tem perature) to process absorption calcium ions of sorbent on the basis of Na alginate from solution salts with calcium in this article. Most optimal parameters of process were established.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8684
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_10.pdf603.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.