Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677
Назва: Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Крячко, Т. В.
Берестова, А.А.
Глубокий, Д.О.
Максимова, Н.П.
Ключові слова: оздоровчі продукти харчування;морозиво;БАР;плодоовочева сировина;наноструктуровані пасти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Крячко Т. В., Берестова А.А., Глубокий Д.О., Максимова Н.П. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 41-48.
Короткий огляд (реферат): Науково обгрунтовано та розроблено нові види функціонального оздоровчого морозива, збагаченого БАР наноструктурованих кріопаст із плодів, ягід і овочів з рекордним вмістом вітаміну С, каротиноїдів та антоціанів з використанням процесів кріодеструкції та механоактивації. Теоретично та експерименмально вивчено закономірності впливу кріодедурукції та механоактивації на БАР плодоовочевої сировини при отриманні наноструктурованих паст.
Scientifically grounded and developed new types of functional healthy ice cream, enriched BAA by the nanostructured pastes from fruits, berries and vegetables with record content of vitamin C, carotins and anthocyanins with the use of processes of cryolysis and mechanoactivacion. In theory and conformities to the law of influence of cryolysis and mechanoactivaion are experimentally studied on BAA of fruits, vege tables and berries raw material at the receipt of the nanostructured pastes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_8.pdf866.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.