Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677
Title: Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Крячко, Т. В.
Берестова, А.А.
Глубокий, Д.О.
Максимова, Н.П.
Keywords: оздоровчі продукти харчування;морозиво;БАР;плодоовочева сировина;наноструктуровані пасти
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Крячко Т. В., Берестова А.А., Глубокий Д.О., Максимова Н.П. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 41-48.
Abstract: Науково обгрунтовано та розроблено нові види функціонального оздоровчого морозива, збагаченого БАР наноструктурованих кріопаст із плодів, ягід і овочів з рекордним вмістом вітаміну С, каротиноїдів та антоціанів з використанням процесів кріодеструкції та механоактивації. Теоретично та експерименмально вивчено закономірності впливу кріодедурукції та механоактивації на БАР плодоовочевої сировини при отриманні наноструктурованих паст.
Scientifically grounded and developed new types of functional healthy ice cream, enriched BAA by the nanostructured pastes from fruits, berries and vegetables with record content of vitamin C, carotins and anthocyanins with the use of processes of cryolysis and mechanoactivacion. In theory and conformities to the law of influence of cryolysis and mechanoactivaion are experimentally studied on BAA of fruits, vege tables and berries raw material at the receipt of the nanostructured pastes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_8.pdf866.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.