Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677
Название: Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Крячко, Т. В.
Берестова, А.А.
Глубокий, Д.О.
Максимова, Н.П.
Ключевые слова: оздоровчі продукти харчування;морозиво;БАР;плодоовочева сировина;наноструктуровані пасти
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Крячко Т. В., Берестова А.А., Глубокий Д.О., Максимова Н.П. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 41-48.
Краткий осмотр (реферат): Науково обгрунтовано та розроблено нові види функціонального оздоровчого морозива, збагаченого БАР наноструктурованих кріопаст із плодів, ягід і овочів з рекордним вмістом вітаміну С, каротиноїдів та антоціанів з використанням процесів кріодеструкції та механоактивації. Теоретично та експерименмально вивчено закономірності впливу кріодедурукції та механоактивації на БАР плодоовочевої сировини при отриманні наноструктурованих паст.
Scientifically grounded and developed new types of functional healthy ice cream, enriched BAA by the nanostructured pastes from fruits, berries and vegetables with record content of vitamin C, carotins and anthocyanins with the use of processes of cryolysis and mechanoactivacion. In theory and conformities to the law of influence of cryolysis and mechanoactivaion are experimentally studied on BAA of fruits, vege tables and berries raw material at the receipt of the nanostructured pastes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_8.pdf866.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.