Випуск 1(17), Ч 2 : [36] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 36
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Навчання діалогічного мовлення з використанням рольової гри під час вивчення російської мови як іноземної у ВНЗКравцова, Т. А.; Муравйова, О.М.; Володіна, І.О.
2013Моніторинг як ключовий фактор оптимізації навчального процесу фізичного виховання в ХДУХТКудряшов, І.О.; Артюгін, А.В.
2013Профессиональная направленность в обучении иностранных студентов экономической терминологии на занятиях русского языкаКравцова, Т.А.; Муравьѐва, Е.Н.
2013Пошук шляхів мотивації студентів у процесі фізичного виховання у вищих навчальних закладахПляшешник, А.М.; Левченко, М.О.; Артюгін, А.В.
2013Становлення, розвиток та використання комунікативного методу під час навчання іноземних мовКолесник, А.О.; Мануєнкова, О.О.
2013Постнекласичний підхід до сучасної філософії освітиВарипаєв, О.М.; Запаренко, Г.В.
2013Загальна фізична витривалість як один із чинників впливу на адаптаційні можливості студентів до навчання у ВНЗПетрова, Л.І.; Русанов, М.В.; Черних, М.М.
2013Методичні аспекти застосування навчального інтерактивного електронного посібника «le français» у процесі викладання іноземних мовЯнчева, Л.М.; Борисова, А.О.; Удовенко, І.В.; Вялкіна, С.П.
2013Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарстваБезродна, С.М.
2013Процес стратегічного контролю маркетингу торговельного підприємстваЛевітан, І.А.
2013Мотиваційні механізми управління персоналом підприємств сфери торгівліВіннікова, В.А.
2013Інформаційне забезпечення потреб сучасного підприємстваКривошеєва, Н.М.
2013Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторануВарипаєв, О.М.; Варипаєва, Л.М.
2013Сучасні тенденції розвитку процесів глобалізації та регіоналізаціїПетренко, Н.В.
2013Практичні аспекти оцінки економічної ефективності транспортування хлібопродуктів до споживачівЗабродська, Л.Д.; Забродська, Г.І.; Швед, С.А.
2013Ціновий моніторинг як інструмент інформаційного забезпечення прийняття цінових рішень на підприємствах роздрібної торгівліЖегус, О.В.
2013Удосконалення маркетингової діяльності промислового підприємстваПарцирна, Т.М.; Красноусов, А.В.
2013Особливості маркетингової діяльності торговельних мереж УкраїниАртеменко, В.С.; Бубенець, І.Г.; Чатченко, О.Є.
2013Сфера послуг у контексті теорії технологічних укладівЗарецька, Л.М.; Помінова, І.І.
2013Теоретичні основи реалізації інвестиційних стратегій транснаціональних корпорацій в умовах динамізму світової економікиШталь, Т.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 36