Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5761
Title: | Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Безродна, С.М. |
Keywords: | інтегральний показник;управління якістю продукції;підприємства ресторанного господарства;integral indicator;product quality management;restaurant enterprises;интегральный показатель;управление качеством продукции;предприятия ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Безродна С.М. Розробка інтегрального показника для удосконалення управління якістю продукції підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 192-199. |
Abstract: | Розглянуто необхідність розробки нового показника управління якістю
продукції на підприємствах ресторанного господарства. Запропоновано
розроблену модель формування інтегрального показника управління якістю
продукції, згідно з якою можна попередити реалізацію неякісної продукції
споживачу, яка оцінюється як споживачем, так і виробником та експертом. The necessity of elaboration new index of management product quality on restaurant services is examined. A model of formation integral index management product quality by means of which it is possible to warn a realization of product of bad quality to the consumer which is valued both by consumer, producer and expert is offered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5761 |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(2)__30.pdf | 217.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.