Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5691
Title: Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану
Authors: Варипаєв, О.М.
Варипаєва, Л.М.
Keywords: потреби споживачів;національний ресторан;ресторанний бізнес в Україні;їжа;споживання їжі;consumer needs;national restaurant;restaurant business in Ukraine;food;food consumption;потребности потребителей;национальный ресторан;ресторанный бизнес в Украине;еда;потребление еды
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Варипаєв О.М., Варипаєва Л.М. Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 166-170.
Abstract: Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного бізнесу в Україні на прикладі ресторану національної кухні. Запропоновано стратегію дослідження основних принципів задоволення потреб споживачів. Виявлено й показано чинники, що визначають соціальне, символичне й статусне значення їжі та її споживання.
Problems of development of the sphere of restaurant business in Ukraine on the example of restaurant of ethnic cuisine are considered. The strategy of research of the basic principles of satisfaction of needs of consumers is offered. The factors defining social, symbolical and status value of food and its consumption are revealed and shown.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5691
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(2)__26.pdf163.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.