Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Назва: Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока
Автори: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Юр`єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Балабай, К. С.
Ключові слова: біологічно активні речовини (БАР);харчові технології;молочна продукція;переробка молока
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: Факт
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с.
Короткий огляд (реферат): Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28_Osnovy KHT_16.pdf3.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.