Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7063
Назва: | Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока |
Автори: | Погарська, Вікторія Вадимівна Павлюк, Раїса Юріївна Берестова, Аделіна Анатоліївна Юр`єва, Ольга Олексіївна Максимова, Надія Пилипівна Балабай, К. С. |
Ключові слова: | біологічно активні речовини (БАР);харчові технології;молочна продукція;переробка молока |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: Факт |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с. |
Короткий огляд (реферат): | Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
28_Osnovy KHT_16.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.