Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorБерестова, Аделіна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЮр`єва, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.contributor.authorБалабай, К. С.-
dc.date.accessioned2022-09-20T11:18:31Z-
dc.date.available2022-09-20T11:18:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063-
dc.description.abstractДруга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Фактuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовини (БАР)uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.titleОснови харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молокаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28_Osnovy KHT_16.pdf3.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.