Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7063
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Берестова, Аделіна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Юр`єва, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.contributor.author | Балабай, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T11:18:31Z | - |
dc.date.available | 2022-09-20T11:18:31Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063 | - |
dc.description.abstract | Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Факт | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини (БАР) | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | молочна продукція | uk_UA |
dc.subject | переробка молока | uk_UA |
dc.title | Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
28_Osnovy KHT_16.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.