Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Название: Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока
Авторы: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Юр`єва, Ольга Олексіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Балабай, К. С.
Ключевые слова: біологічно активні речовини (БАР);харчові технології;молочна продукція;переробка молока
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: Факт
Библиографическое описание: Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с.
Краткий осмотр (реферат): Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28_Osnovy KHT_16.pdf3.21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.