Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Название: | Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока |
Авторы: | Погарська, Вікторія Вадимівна Павлюк, Раїса Юріївна Берестова, Аделіна Анатоліївна Юр`єва, Ольга Олексіївна Максимова, Надія Пилипівна Балабай, К. С. |
Ключевые слова: | біологічно активні речовини (БАР);харчові технології;молочна продукція;переробка молока |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харків: Факт |
Библиографическое описание: | Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с. |
Краткий осмотр (реферат): | Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
28_Osnovy KHT_16.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.