Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063
Title: | Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока |
Authors: | Погарська, Вікторія Вадимівна Павлюк, Раїса Юріївна Берестова, Аделіна Анатоліївна Юр`єва, Ольга Олексіївна Максимова, Надія Пилипівна Балабай, К. С. |
Keywords: | біологічно активні речовини (БАР);харчові технології;молочна продукція;переробка молока |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: Факт |
Citation: | Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Юр'єва О. О. Основи харчових технологій. Частина ІІ: харчові технології переробки молока; навч. посіб. у формі опорн. консп. лекц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Харків: Факт, 2016. 147с. |
Abstract: | Друга частина посібника присвячена харчовим технологіям переробки молока. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням молока, включаючи малі та великі підприємства харчового бізнесу різних форм власності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7063 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
28_Osnovy KHT_16.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.