Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66396
Назва: Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва
Інші назви: Рестоспективный анализ частоты выделения Campylobacter spp. с продукции птицеводства
Retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products
Автори: Касяненко, О. І.
Гладченко, С. М.
Безрук, Р. В.
Гніденко, Т. Ю.
Ключові слова: мікроорганізми;продукція птахівництва;ізоляція;контамінація;микроорганизмы;продукция птицеводства;изоляция;контаминация;microorganisms;poultry products;insulation;contamination
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: Касяненко О. І., Гладченко С. М., Безрук Р. В., Гніденко Т. Ю. Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва. Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 59-62.
Серія/номер: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2
Короткий огляд (реферат): У статті наведено експериментальне розв'язання й теоретичне узагальнення наукової проблеми контролю кампілобактеріозу птиць на основі ретроспективний аналізу частоти виділення Campylobacter spp. із продукції птахівництва на різних технологічних етапах переробки тушок птиці в умовах забійних цехів.
В статье приведены экспериментальное решение и теоретическое обобщение научной проблемы контроля кампилобактериоза птицы на основе ретроспективный анализа частоты выделения Campylobacter spp. по продукции птицеводства на различных технологических этапах переработки тушек птицы в условиях убойных цехов.
The article are devoted to development of control system of campylobacteriosis of poultry. It is set on the basis of theoretical and experimental ground, that the system includes the control stages. One of the stages is necessary to conduct of systematic control of products of the poultry farming to the conditions for slaughters to contamination of Campylobacter spp. Material of the publication presents retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products at different stages of technological processing poultry carcasses in slaughters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66396
Розташовується у зібраннях:№ 35(2.1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pzvm_2017_35(2.1)__15.pdf558.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.