Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66396
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касяненко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Гладченко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Безрук, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Гніденко, Т. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-19T07:43:20Z | - |
dc.date.available | 2025-05-19T07:43:20Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Касяненко О. І., Гладченко С. М., Безрук Р. В., Гніденко Т. Ю. Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва. Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 59-62. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66396 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено експериментальне розв'язання й теоретичне узагальнення наукової проблеми контролю кампілобактеріозу птиць на основі ретроспективний аналізу частоти виділення Campylobacter spp. із продукції птахівництва на різних технологічних етапах переробки тушок птиці в умовах забійних цехів. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведены экспериментальное решение и теоретическое обобщение научной проблемы контроля кампилобактериоза птицы на основе ретроспективный анализа частоты выделения Campylobacter spp. по продукции птицеводства на различных технологических этапах переработки тушек птицы в условиях убойных цехов. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article are devoted to development of control system of campylobacteriosis of poultry. It is set on the basis of theoretical and experimental ground, that the system includes the control stages. One of the stages is necessary to conduct of systematic control of products of the poultry farming to the conditions for slaughters to contamination of Campylobacter spp. Material of the publication presents retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products at different stages of technological processing poultry carcasses in slaughters. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківська державна зооветеринарна академія | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2 | - |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | продукція птахівництва | uk_UA |
dc.subject | ізоляція | uk_UA |
dc.subject | контамінація | uk_UA |
dc.subject | микроорганизмы | uk_UA |
dc.subject | продукция птицеводства | uk_UA |
dc.subject | изоляция | uk_UA |
dc.subject | контаминация | uk_UA |
dc.subject | microorganisms | uk_UA |
dc.subject | poultry products | uk_UA |
dc.subject | insulation | uk_UA |
dc.subject | contamination | uk_UA |
dc.title | Ретроспективний аналіз частоти виділення Campulobacter spp. із продукції птахівництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Рестоспективный анализ частоты выделения Campylobacter spp. с продукции птицеводства | uk_UA |
dc.title.alternative | Retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 35(2.1) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pzvm_2017_35(2.1)__15.pdf | 558.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.