Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6598
Назва: Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки
Автори: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Манжос, Н. В.
Ключові слова: готова кулінарна продукція;технологічні карти
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 273-277.
Короткий огляд (реферат): Розроблено методику оцінки невідомого середнього значення маси виходу партії готової кулінарної продукції у випадку малої кількості спостережень. Запропоновано вводити до технологічних карт величини довірчих інтервалів для оцінки середніх значень маси виходу кулінарної продукції у всіх випадках, коли число спостережень менше ніж 20-30.
The method of estimation of unknown mean value of mass of output of party of the prepared culinary products is developed in the case of a few of supervisions. It is suggested to enter to the flowsheets the sizes of confidence intervals for the estimation of mean values of mass of culinary product output in all of cases, when number of supervisions less than 20-30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6598
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_48.pdf185.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.