Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6598
Название: Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки
Авторы: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Манжос, Н. В.
Ключевые слова: готова кулінарна продукція;технологічні карти
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 273-277.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено методику оцінки невідомого середнього значення маси виходу партії готової кулінарної продукції у випадку малої кількості спостережень. Запропоновано вводити до технологічних карт величини довірчих інтервалів для оцінки середніх значень маси виходу кулінарної продукції у всіх випадках, коли число спостережень менше ніж 20-30.
The method of estimation of unknown mean value of mass of output of party of the prepared culinary products is developed in the case of a few of supervisions. It is suggested to enter to the flowsheets the sizes of confidence intervals for the estimation of mean values of mass of culinary product output in all of cases, when number of supervisions less than 20-30.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6598
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_48.pdf185.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.