Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-09-11T14:26:03Z-
dc.date.available2022-09-11T14:26:03Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Манжос Н. В. Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 273-277.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6598-
dc.description.abstractРозроблено методику оцінки невідомого середнього значення маси виходу партії готової кулінарної продукції у випадку малої кількості спостережень. Запропоновано вводити до технологічних карт величини довірчих інтервалів для оцінки середніх значень маси виходу кулінарної продукції у всіх випадках, коли число спостережень менше ніж 20-30.uk_UA
dc.description.abstractThe method of estimation of unknown mean value of mass of output of party of the prepared culinary products is developed in the case of a few of supervisions. It is suggested to enter to the flowsheets the sizes of confidence intervals for the estimation of mean values of mass of culinary product output in all of cases, when number of supervisions less than 20-30.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectготова кулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectтехнологічні картиuk_UA
dc.titleУдосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_48.pdf185.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.