Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6533
Назва: | Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки |
Автори: | Михайлов, В. М. Дьяков, О. Г. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
Ключові слова: | нагрівання харчових продуктів;комбінований спосіб теплової обробки |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 142-150. |
Короткий огляд (реферат): | Отримано теоретичні залежності для аналізу ефективності нагрівання харчових продуктів при комбінації поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного методів. Визначено характер розподілу температурного поля за об’ємом продукту в процесі нагрівання і здійснено вибір раціональних параметрів струму, які є базовими даними для подальших експериментальних досліджень. Got theoretical dependence for analysis of efficiency of heating food products at combination of superficial, infra-red and electrocontact methods. Certain character of distribution temperature field on volume product in process of heating and choice of rational parameters of current, being base information for further experimental researches |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6533 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_27.pdf | 242.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.