Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6533
Title: Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки
Authors: Михайлов, В. М.
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Keywords: нагрівання харчових продуктів;комбінований спосіб теплової обробки
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 142-150.
Abstract: Отримано теоретичні залежності для аналізу ефективності нагрівання харчових продуктів при комбінації поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного методів. Визначено характер розподілу температурного поля за об’ємом продукту в процесі нагрівання і здійснено вибір раціональних параметрів струму, які є базовими даними для подальших експериментальних досліджень.
Got theoretical dependence for analysis of efficiency of heating food products at combination of superficial, infra-red and electrocontact methods. Certain character of distribution temperature field on volume product in process of heating and choice of rational parameters of current, being base information for further experimental researches
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6533
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_27.pdf242.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.