Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2022-09-09T16:20:43Z-
dc.date.available2022-09-09T16:20:43Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 142-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6533-
dc.description.abstractОтримано теоретичні залежності для аналізу ефективності нагрівання харчових продуктів при комбінації поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного методів. Визначено характер розподілу температурного поля за об’ємом продукту в процесі нагрівання і здійснено вибір раціональних параметрів струму, які є базовими даними для подальших експериментальних досліджень.uk_UA
dc.description.abstractGot theoretical dependence for analysis of efficiency of heating food products at combination of superficial, infra-red and electrocontact methods. Certain character of distribution temperature field on volume product in process of heating and choice of rational parameters of current, being base information for further experimental researchesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнагрівання харчових продуктівuk_UA
dc.subjectкомбінований спосіб теплової обробкиuk_UA
dc.titleТеоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_27.pdf242.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.