Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505
Назва: Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування
Автори: Мардар, М. Р.
Ключові слова: функціональні продукти харчування;розширення асортименту зернових продуктів;збагачувальні добавки;продукти здорового харчування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 62-66.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні напрямки зі створення функціональних продуктів харчування на зерновій основі. Розглянуто можливість розширення асортименту зернових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок уведення до їх складу нових видів збагачувальних добавок.
In the article the main directions for creating functionally food corn-based ethanol. The possibility of expanding the range of grain products increased food and biological value due to the introduction of their new species of enriching additives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_13.pdf160.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.