Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505
Title: Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування
Authors: Мардар, М. Р.
Keywords: функціональні продукти харчування;розширення асортименту зернових продуктів;збагачувальні добавки;продукти здорового харчування
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 62-66.
Abstract: Розглянуто основні напрямки зі створення функціональних продуктів харчування на зерновій основі. Розглянуто можливість розширення асортименту зернових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок уведення до їх складу нових видів збагачувальних добавок.
In the article the main directions for creating functionally food corn-based ethanol. The possibility of expanding the range of grain products increased food and biological value due to the introduction of their new species of enriching additives.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_13.pdf160.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.