Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мардар, М. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T15:09:43Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T15:09:43Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 62-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні напрямки зі створення функціональних продуктів харчування на зерновій основі. Розглянуто можливість розширення асортименту зернових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок уведення до їх складу нових видів збагачувальних добавок. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the main directions for creating functionally food corn-based ethanol. The possibility of expanding the range of grain products increased food and biological value due to the introduction of their new species of enriching additives. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | розширення асортименту зернових продуктів | uk_UA |
dc.subject | збагачувальні добавки | uk_UA |
dc.subject | продукти здорового харчування | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_13.pdf | 160.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.