Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.date.accessioned2022-09-08T15:09:43Z-
dc.date.available2022-09-08T15:09:43Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 62-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6505-
dc.description.abstractРозглянуто основні напрямки зі створення функціональних продуктів харчування на зерновій основі. Розглянуто можливість розширення асортименту зернових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності за рахунок уведення до їх складу нових видів збагачувальних добавок.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the main directions for creating functionally food corn-based ethanol. The possibility of expanding the range of grain products increased food and biological value due to the introduction of their new species of enriching additives.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectрозширення асортименту зернових продуктівuk_UA
dc.subjectзбагачувальні добавкиuk_UA
dc.subjectпродукти здорового харчуванняuk_UA
dc.titleРозширення асортименту зернових продуктів здорового харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_13.pdf160.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.