Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Назва: | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок |
Автори: | Мардар, М. Р. Валевська, Л. О. |
Ключові слова: | крохмаль;екструдовані зернові продукти;екструдування |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55. |
Короткий огляд (реферат): | Представлено результати досліджень зміни властивостей і
структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час
екструдування у присутності добавок. In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_11.pdf | 165.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.