Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Назва: Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок
Автори: Мардар, М. Р.
Валевська, Л. О.
Ключові слова: крохмаль;екструдовані зернові продукти;екструдування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати досліджень зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування у присутності добавок.
In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_11.pdf165.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.